05 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>У Камені-Каширському планують створити ЦНАП за підтримки Програми «U-LEAD з Європою»
Середа, 07 серпня 2019 14:30

У Камені-Каширському планують створити ЦНАП за підтримки Програми «U-LEAD з Європою»

У квітні 2019 року команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила четвертий раунд відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАП. Комісія у складі експертів Програми, представників Секретаріату Кабінету міністрів України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства соціальної політики України проаналізувала 179 заявок із 24 областей України та відібрала 150. Так, серед 7 волинських громад, котрі пройшли відбір, місто Камінь-Каширський.

Сьогодні, 7 серпня 2019 року, у стінах райдержадміністрації працювали уповноважені спеціалісти зазначеної вище Програми – Роман Матвійчук та Станіслав Ющик, аби детально оцінити реальні потреби та визначити заходи щодо модернізації ЦНАП.

– Ми намагаємося застосовувати індивідуальний підхід до кожної громади. Наш досвід дозволяє пропонувати рішення, які допоможуть наблизити адмінпослуги до громадян, – говорить регіональний координатор напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» Роман Матвійчук.

Заплановано, що в місті Камені-Каширському, в приміщенні колишнього готелю «Турія», функціонуватиме міськрайонний ЦНАП. Попередньо між райдержадміністрацією та міською радою був підписаний Меморандум про співпрацю.

За словами експертів, модернізований ЦНАП включатиме в себе комфортну зону обслуговування відвідувачів, дитячий куточок, санітарну кімнату, громадську приймальню, архів, конференц-залу для проведення внутрішніх навчань персоналу. Окрім того, важливо розглянути можливість функціонування системи електронної черги та оплати послуг через банківський термінал. Завдяки участі в Програмі, є змога отримати  допомогу з дизайну майбутнього ЦНАП, встановлення та закупівлі меблів, комп’ютерної техніки та програмного забезпечення.

– Маю надію, що в четвертому раунді відібрані громади, отримавши допомогу від Програми, суттєво покращать організацію надання адмінпослуг, – резюмував Роман Матвійчук.

Головні меседжі тематичної наради:

- Попит на фізичне отримання адмінпослуг не втрачає актуальності.

- Кожна спроможна громада повинна мати ЦНАП.

- ЦНАП – це послуги, комфортні умови, увага та ввічливе ставлення до відвідувачів, доступність для людей з інвалідністю, зручність для персоналу.

- Адміністративні послуги мають бути максимально наближені до людей шляхом створення дієвих інтегрованих офісів надання цих послуг.

- Важливо зберегти персонал, адже саме кваліфіковані працівники є одним з найцінніших ресурсів будь-якого ЦНАП.

Довідково:

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

 

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 934
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua