30 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Олександр Михалік виступив під час педагогічної онлайн-конференції
П'ятниця, 21 серпня 2020 11:04

Олександр Михалік виступив під час педагогічної онлайн-конференції

Найочікуваніша подія року для освітян Камінь-Каширщини – серпнева конференція. Традиційно сьогодні ця зустріч зібрала педагогів району, але, на вимогу часу, онлайн. Нині обговорюють актуальні теми та нагальні питання нового навчального року в умовах карантинних обмежень.

До онлайн-обговорення долучився і перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік. Посадовець виступив з вітальним словом:

– Шановне товариство! Дорогі освітяни! Щорічна серпнева конференція – це дійсно велика подія, під час якої традиційно визначається вектор розвитку в новому навчальному році. Тому безмежно радий зустрічі з вами, навіть у такому форматі. Відчувається ваш хороший настрій та вмотивованість. За останні пів року ми зіткнулися з багатьма викликами: карантин, дистанційне навчання… Був час подумати та осмислити всі ті трансформації, що проходять у світі, в нашій державі, в навчальних закладах та з кожним із нас. Без сумніву, в цей період було непросто всім учасникам освітнього процесу, тому що стрімко довелося адаптовуватися до навчання та комунікації в режимі онлайн. Але ви спільними зусиллями зуміли подолали такий виклик, набувши цінного досвіду. Разом з тим, переконалися наскільки важливі інформаційні технології та цифрова грамотність у сучасному швидкоплинному світі та сприйняли карантин як можливість вийти на новий рівень. Щира вдячність вам, за те, що організували якісне навчання в карантинних умовах.

Також Олександр Юрійович наголосив, що доступність освіти на усіх рівнях, подальше становлення нової української школи, робота інклюзивного центру – це ті ключові моменти, над якими необхідно продовжувати працювати та пам’ятати: в умовах пандемії безпека – один із пріоритетів.

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності

Переглядів 1394
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua