30 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Камінь-Каширщина відзначила День Державного Прапора України
Неділя, 23 серпня 2020 11:18

Камінь-Каширщина відзначила День Державного Прапора України

Напередодні найвеличнішого національного свята – 29-ї річниці Незалежності в усіх куточках України проходять заходи з нагоди Дня Державного Прапора. Синьо-жовтий стяг уособлює прагнення та надії українського народу на краще майбутнє, вселяє в серце кожного гордість і спонукає на подвиги заради Батьківщини.

Тож сьогодні, 23 серпня 2020 року, зібралися керівництво району та громадськість, щоб віддати шану символу національної єдності та гідності. Урочистий захід проходив на площі перед головною адмінбудівлею краю.

Під звучання Державного Гімну України відбулася церемонія підняття синьо-жовтого знамена. Цю почесну місію виконали голова районної ради Віктор Сус, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, міський голова Василь Бондар, а також старший офіцер відділення обліку та бронювання сержантів та солдатів запасу Камінь-Каширського районного військового комісаріату, капітан Володимир Заркуа та випускник навчально-виховного комплексу № 2 міста Каменя-Каширського, стипендіат районної державної адміністрації Артем Дейнека.

Голова районної ради Віктор Сус під час звернення до присутніх наголосив, що Державний Прапор ознаменував здійснення віковічної мрії пращурів про свободу та славу України.

– Національний стяг – є та залишається однією з найвищих і шанованих святинь. Він – втілення єдності, честі, традицій державотворення, історії та сьогодення. З синьо-жовтим стягом у 91-му ми відновили незалежність та постала омріяна держава. А нині під святим знаменом наші бійці здобувають перемогу, крок за кроком звільняючи Україну від ворога. Будьмо впевнені у мирному майбутті рідної держави. У цей святковий день зичу кожному доброго здоров’я, злагоди та достатку, мудрості, патріотизму та взаємної шани. З Днем Державного Прапора! Слава Україні! – промовив Віктор Іванович.

Серед тематичних заходів, присвячених Дню Державного Прапора України, в районному центрі організували виставку бойових прапорів. Вона сформована на основі колекції з фондів народного краєзнавчого музею. Значну частину демонстрації представили українські знамена із зони АТО/ООС, на яких воїни залишили свої підписи. 

На завершення виступили вокалісти, котрі виконали святкові патріотичні композиції.

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності

Переглядів 1171
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua