23 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>Звернення керівництва району у зв'язку з Днем пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України
Субота, 29 серпня 2020 08:36

Звернення керівництва району у зв'язку з Днем пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дорогі краяни!

Ось уже другий рік поспіль в цю серпневу днину ми віддаємо шану вірним синам рідної землі, котрі мир і свободу поставили вище за власне життя.

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Ця дата обрана невипадково, оскільки її приурочено воєнним подіям на Сході нашої держави, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат. Тому згадані події займають почесне місце в національній пам’яті.

Сьогодні – день увічнення героїзму Небесної Сотні, всіх військовослужбовців та учасників добровольчих формувань, які в боротьбі з ворогом віддали свої життя за Україну. Це – день, коли кожен із нас може подякувати загиблим захисникам і виявити пошану, вдягнувши символічний сонях пам’яті та схиливши голову під час хвилини мовчання. То найменше, чим ми можемо віддячити воїнам за мир у наших домівках і захист. Адже Герої живі, поки жива пам’ять про них.

Неможливо змиритися з трагічною долею, що була уготована повним сил та патріотизму хлопцям, які встали на захист незалежності, суверенітету і територіальної цілісності Батьківщини. Ми не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про тих, хто вижив і потребує нашої з вами уваги, підтримки та допомоги.

Адже боротьба за перемогу стала всенародним рухом, справою кожного українця і ми спільно все подолаємо.

Схиляємо голови у вдячності перед подвигом захисників України, які тримали небо над нашими містами та селами, даючи можливість у цей час вчитися та працювати тут, у тилу. Спасибі волонтерам і громадськості за небайдужість та активну позицію.

Звертаємося до представників духовенства з проханням провести в цей скорботний день панахиди за загиблими воїнами.

Слава Україні! Слава її Героям!

 

З повагою

 

перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр МИХАЛІК 

голова районної ради Віктор СУС

Переглядів 799
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua