13 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Прості речі рятують життя – дотримуйтесь протиепідемічних заходів
Понеділок, 07 вересня 2020 12:44

Прості речі рятують життя – дотримуйтесь протиепідемічних заходів

Шановні жителі Камінь-Каширщини!

Ми розуміємо, що карантинні обмеження обтяжують, до такого неможливо звикнути, адже кожен з нас прагне повернутися до звичного режиму життя. Окрім ризику поповнити статистику захворюваності, цей непростий період приніс нам низку соціально-побутових незручностей та фінансових втрат. Однак, проведення санітарно-протиепідемічних заходів необхідне, позаяк покликане убезпечити нас від захворювання коронавірусною недугою.

Як відомо, Кабінет Міністрів України продовжив адаптивний карантин щонайменше до 31 жовтня. У державі триває поділ на чотири зони за показниками поширення хвороби. Кожен повинен усвідомити особисту відповідальність та всю небезпеку, пов’язану з розповсюдженням коронавірусної інфекції, яка все більше поглинає суспільство. Нам потрібно спрямувати максимальні зусилля, щоб наш район відповідав стабільному епідеміологічному рівню. Тому елементарні заходи особистого захисту та використання засобів індивідуальної гігієни залишаються обов’язковими до виконання. Не забувайте про масковий режим і дистанціювання.

З 1 вересня запрацювали заклади освіти. Дирекція та педагогічні колективи району відповідально підійшли до своєї справи в цей непростий період. Разом з тим, батьківська громадськість також розуміє всю серйозність даної ситуації. Зараз діти, як і дорослі, перебувають у напрузі. Вони відчувають загальну тривогу від невизначеності, від зміни звичного режиму та обмежень. Тому допомагаймо один одному та будьмо пильними. Адже на шальках терезів балансують наше здоров’я і життя.  

Щира подяка всім, хто сумлінно дотримується карантинних вимог. Саме завдяки вам нині вдається не допустити масового поширення коронавірусу на Камінь-Каширщині. А у разі виникнення захворювання – не зволікайте та повідомляйте сімейного лікаря.

Давайте спільно подолаємо цей виклик. Сподіваємося на вашу підтримку та розуміння.

 

З повагою

 

перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр МИХАЛІК 

голова районної ради Віктор СУС

Переглядів 1176
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua