03 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Працівників культури та народного мистецтва Камінь-Каширщини привітали з професійним святом
Понеділок, 09 листопада 2020 16:05

Працівників культури та народного мистецтва Камінь-Каширщини привітали з професійним святом

Щорічно 9 листопада відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва, а разом з тим – ще й День української писемності та мови. Ця дата покликана спонукати до збереження української національної культури, стимулювання розвитку народної творчості, активної культурно-просвітницької діяльності.

Відтак, сьогодні у районному будинку культури зібралося поважне товариство представників цієї галузі, аби відзначити своє професійне свято.

Вітали присутніх начальниця управління культури з питань релігій та національностей облдержадміністрації Ольга Чубара, голова районної ради Віктор Сус, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, заступник міського голови Микола Шворак і завідувачка сектору культури райдержадміністрації Євгенія Сидорчук.

Зокрема, начальниця управління культури з питань релігій та національностей облдержадміністрації Ольга Чубара під час свого виступу презентувала галузь культури Волині в ракурсі здобутків і досягнень, розв’язання поточних питань, функціонування мережі закладів, перспектив розвитку та реалізації низки проєктів, зокрема в рамках програми «Велике будівництво». Окрім того, Ольга Сергіївна закцентувала увагу присутніх на втіленні ініціатив щодо підготовки та відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки. Мовляв, через коронавірусні реалії низка заходів проходите в режимі онлайн. На завершення Ольга Чубара високо відзначила культурне середовище Камінь-Каширщини та вручила обласні відзнаки.

Також представники галузі краю отримали подяки й почесні грамоти від районного керівництва. Посадовці подякували присутнім за творчу працю і побажали міцного здоров’я, наснаги, оптимізму, миру та подальших мистецьких успіхів.

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності

Переглядів 810
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua