02 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Наслідки несприятливих погодних умов: спецслужби переходять у посилений режим роботи
Вівторок, 09 лютого 2021 10:39

Наслідки несприятливих погодних умов: спецслужби переходять у посилений режим роботи

– Враховуючи несприятливі погодні умови, посилюємо контроль за ситуацією та акумулюємо зусилля, аби не допустити колапсу, – наголосив перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 9 лютого 2021 року.

У роботі комісії взяв участь голова районної ради Віктор Сус.

У першу чергу керівництво краю звернуло увагу спецслужб на важливості залучення усієї необхідної техніки та вчасного розчищення доріг.

– Снігопад та хуртовини створили неабиякі незручності на дорогах, а відтак пішоходи та водії стали заручниками негоди. Якщо ситуація з розчищенням автошляхів подекуди здійснюється вчасно, то в певних населених пунктах, особливо відділених, є проблеми зі звільненням доріг від снігу. Всі розуміють, що при значних переметах складно доїхати до потрібного місця, щоб надати допомогу у разі виникнення надзвичайної ситуації. Тому прохання до відповідальних спецслужб – оперативно ліквідовувати наслідки негоди, залучати додаткову техніку, аби забезпечити безперешкодний проїзд, – наголосив голова райради Віктор Сус.

За словами представників поліції та рятувальників, їхні підрозділи переведені на службу у посиленому режимі та готові надавати необхідну допомогу у разі виникнення критичних ситуацій. 

З-поміж усього, учасники комісії ТЕБ та НС також обговорили питання розчищення територій, прилеглих до об’єктів соціальної інфраструктури.

Оскільки передбачається збільшення снігового покриву, налипання мокрого снігу, поривчастий вітер та мороз, звертаємося до жителів району з проханням зважити на очікуване погіршення погоди, бути уважними та обережними.

 

Головний спеціаліст з питань інформаційної діяльності

Переглядів 620
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua