03 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Маневицька селищна рада: Ольга Ващук взяла участь у заходах до 35-ї річниці аварії на ЧАЕС
Вівторок, 27 квітня 2021 09:42

Маневицька селищна рада: Ольга Ващук взяла участь у заходах до 35-ї річниці аварії на ЧАЕС

Цього року аварія на ЧАЕС перетнула 35-річний рубіж. Про одну з найбільших катастроф в історії людства знає і пам’ятає весь світ. У зв’язку з роковинами Чорнобильської трагедії на теренах Маневицької селищної ради відбулася зустріч з ліквідаторами.

На цю зустріч прибула голова Камінь-Каширської районної державної адміністрації Ольга Ващук. Серед присутніх – народна депутатка України Ірина Констанкевич і голова Маневицької селищної ради Олександр Гаврилюк.

Тематичні заходи розпочалися із вшанування жертв Чорнобиля. Біля пам’ятного знаку представники духовенства провели поминальний молебень, а потому присутні взяли участь у церемонії покладання квітів. 

Опісля у місцевому краєзнавчому музеї відбулася голина пам’яті.

У своїй промові Ольга Петрівна подякувала ліквідаторам за мужність та відвагу, проявлені під час захисту людства від згубного впливу і наслідків аварії на ЧАЕС.

– Гадаю, помилково вважати, що ми впродовж тридцяти п’яти років живемо після Чорнобилю. Насправді ми вже тридцять п’ять років живемо поряд з ним. І він буде, скільки б часу не минуло. Разом із вибухом четвертого реактора похитнувся і час, і простір. «Мирний атом» за лічені секунди здолав планетарні кордони, породивши величезну кількість проблем, – мовила очільниця виконавчої гілки влади в районі. – Все могло б бути набагато трагічніше, якби масштабному лиху не завадили люди, для яких порядність, небайдужість й вірність обов’язку стали пріоритетом. Тому сьогодні ми віддаємо шану тим, хто зумів вистояти у поєдинку з розбурханим атомом, а також тим, чиє життя передчасно обірвала Чорнобильська трагедія.

На завершення Ольга Ващук побажала учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС доброго здоров’я, міцності духу, миру та родинної злагоди.

Окрім того, посадовиця закликала їх до відкритого та щирого діалогу з представниками влади.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 589
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua