03 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Голова райдержадміністрації Ольга Ващук завершила цикл імунізації від COVID-19
Вівторок, 08 червня 2021 16:13

Голова райдержадміністрації Ольга Ващук завершила цикл імунізації від COVID-19

Сьогодні очільниця виконавчої гілки влади краю отримала другу дозу вакцини, тим самим завершила цикл імунізації від коронавірусної хвороби. Попереднє щеплення відбулося в рамках «першої хвилі» вакцинації.

Повторно вакцинуватись і захистити імунітет від страшної недуги до тимчасового пункту щеплення прибули й начальник районного відділу поліції Сергій Редько, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Максим Демидюк, заступник керівника апарату РДА Сергій Митчик.

Дотримуючись усіх норм і вимог, ревакцинацію препаратом AstraZeneca італійського виробництва проводила ковельська мобільна бригада.

За словами фахівців, усі вакцини AstraZeneca проти COVID-19, незалежно від країни виробництва, – ідентичні за складом, технологіями виготовлення та є взаємозамінними.

На своїй офіційній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» голова райдержадміністрації Ольга Ващук розмістила відповідну світлину та допис, у якому йдеться наступне:

«Найкраща мотивація – це особистий приклад. Сьогодні завершила цикл імунізації від COVID-19. Цю світлину залишаю тут не задля піару, реклами чи коментування. Нехай вона буде нагадуванням про те, наскільки важливо дбати про власне здоров’я, турбуватися про безпеку рідних, близьких, колег, оточення… Вакцинація «навчає» нашу імунну систему швидко та ефективно реагувати на збудник, а найголовніше – дає надію на подолання пандемії. Тому не довіряйте сумнівним джерелам про щеплення від коронавірусної хвороби, дотримуйтеся інформаційної гігієни та будьте здоровими!».

Довідково:

Кожен, хто вакцинувався вперше, у відповідний час отримує повідомлення про друге щеплення, або ж йому телефонують із медичного закладу.

Після введення другої дози вакцини можна звернутися до свого сімейного лікаря та отримати міжнародний сертифікат про щеплення.

Варто зауважити, вакцинація проти COVID-19 в Україні відбувається добровільно та безоплатно.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації  

Переглядів 831
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua