24 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Липень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Головна>Новини>У районі посилюють протипожежні заходи
Вівторок, 13 липня 2021 15:09

У районі посилюють протипожежні заходи

Зважаючи на спекотну погоду, пожежонебезпечний період знаходиться у своїй активній фазі. Відтак, зростає загроза виникнення загорянь, а особливо під час жнивної кампанії, яка розпочалася.

Тож щодо реалізації профілактичних і протипожежних заходів на території району говорили сьогодні, 13 липня 2021 року, під час роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Засідання відбулося під керівництвом голови райдержадміністрації Ольги Ващук у режимі відеозв’язку за участю очільників територіальних громад.

З відповідною інформацією виступив начальник Камінь-Каширського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Віталій Деркач.

За словами Віталія Миколайовича, на теренах Камінь-Каширського району функціонує 6 об’єктів різних форм власності, які будуть залучені до збирання, зберігання та перероблювання врожаю у 2021 році, а саме: ПП «Пнівненське», СВК «Дружба», СВК «Нунівський», СВК «Зоря», ТзОВ «Стохід Нова Агро», СГПП «Дружба». Всім керівникам вищезгаданих об’єктів вручені інформаційні листи щодо дотримання пожежної безпеки в період жнив.

Згідно з робочими планами активізовано моніторинг пожеж у природних екосистемах, а також здійснення рейдів на предмет виявлення порушників правил пожежної безпеки.

Окрім того, учасники засідання розглянули питання щодо належного функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони, стану протипожежного водопостачання населених пунктів району та інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

– Необхідно працювати на випередження, а відтак потрібна чітка співпраця усіх органів і служб. Тому, в першу чергу, важливо активізувати профілактичну та інформаційну-роз’яснювальну роботу задля зниження ризику загорянь. Адже переважно людський фактор і є основною причиною виникнення пожеж, – підсумувала очільниця виконавчої гілки влади в районі Ольга Ващук.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 726

Галерея зображень

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua