04 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Протидія злочинам проти довкілля, домашньому насильству, онлайн-шахрайствам: у стінах РДА відбулася координаційна нарада
Четвер, 19 серпня 2021 13:30

Протидія злочинам проти довкілля, домашньому насильству, онлайн-шахрайствам: у стінах РДА відбулася координаційна нарада

Захід, ініційований Камінь-Каширською окружною прокуратурою, відбувся сьогодні, 19 серпня 2021 року, за участю представників правоохоронних органів і територіальних громад.

На координаційній нараді щодо стану протидії злочинності та корупції на території Камінь-Каширського району підсумували роботу за І півріччя 2021-го.

До обговорення долучилася й місцева влада – голова райдержадміністрації Ольга Ващук, міський голова Віктор Пась та заступник голови районної ради Сергій Дмитрук.

Очільник Камінь-Каширської окружної прокуратури Сергій Романюк озвучив детальну інформаційну довідку за результатами аналізу показників. Сергій Вікторович відзначив, що незважаючи на певні позитивні тенденції, правоохоронні органи першочергово повинні активізувати профілактичну роботу. Позаяк, зростає кількість повторних злочинів, вчинених особами, звільненими з місць позбавлення волі, а також неповнолітніми, в тому числі у стані алкогольного сп’яніння.

Разом з тим, основну увагу учасники наради сфокусували на питаннях протидії злочинам проти довкілля, домашньому насильству, онлайн-шахрайствам, правопорушенням у бюджетній сфері, незаконному обігу підакцизних товарів тощо.

Під час наради Ольга Ващук розповіла про результати роботи з виявлення незаконних лісопильних об’єктів на території краю. За словами Ольги Петрівни, в районі працює профільна робоча комісія, яка щотижня здійснює рейдові перевірки населених пунктів. Мовляв, усі пилорами, які не легалізували свою діяльність досі, повинні вивести її у законне русло. Нагадаємо, що таку позицію озвучив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко під час наради з проблемних питань лісопереробної галузі, яка відбулася днями.

– Ефективна протидія злочинності та правопорушенням неможлива без тісної взаємодії правоохоронців, представників лісової галузі, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, інших контролюючих структур. Ця співпраця повинна бути логічною та вмотивованою – від профілактики до своєчасного виявлення злочинів, їх припинення та притягнення до відповідальності винних осіб, – резюмувала Ольга Ващук.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 741
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua