28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Вітання голови райдержадміністрації Ольги Ващук з Днем місцевого самоврядування
Вівторок, 07 грудня 2021 10:19

Вітання голови райдержадміністрації Ольги Ващук з Днем місцевого самоврядування

Очолювати об’єднаний район і поєднувати депутатські повноваження – це надзвичайно велика відповідальність, тому не розмежовую ці поняття. Сьогодні в державі впроваджується низка реформ, котрі, безперечно, стануть історією. Як ці диктовані часом зміни пройдуть на теренах нашого поліського краю, залежить від спільності дій органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Тому сьогодні з нагоди професійного свята щирі вітання адресую представникам депутатського корпусу всіх рівнів, керівникам територіальних громад, працівникам і ветеранам органів місцевого самоврядування!

Завдяки процесу децентралізації, в Україні сформувався дієвий та спроможний інститут місцевого самоврядування. Територіальні громади нині демонструють успішні результати організації усіх сфер суспільного життя, продовжують активно зростати та розвиватися, реалізовують державну політику, усвідомлюючи всю повноту відповідальності.

Органи місцевого самоврядування об’єднують людей з активною життєвою та громадською позицією, лідерів думок, управлінців та організаторів, які працюють на результат із розумінням першочергових потреб жителів. І хоча ваша робота – складна та специфічна, вам не бракує професіоналізму, досвіду та знань, аби будувати гідне майбутнє нашої держави.

З нагоди Дня місцевого самоврядування бажаю кожному з вас бути здоровими, успішними, пишатися тим, що саме ви є частиною команди, яка формує міцний фундамент для розвитку та процвітання України. Щиро вдячна колегам за спільну працю, взаєморозуміння та підтримку. Подальших звершень, майбутніх перемог і людської вдячності вам!

 

Голова райдержадміністрації Ольга Ващук

Переглядів 561
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua