28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>День місцевого самоврядування відзначили в урочистій та святковій атмосфері
Вівторок, 07 грудня 2021 15:23

День місцевого самоврядування відзначили в урочистій та святковій атмосфері

Сьогодні, 7 грудня 2021 року, у Центрі культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради відбулася сесія районної ради, у роботі якої традиційно взяла участь голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

Слід зазначити, що засідання проходило в урочистій та святковій атмосфері, позаяк його присвятили Дню місцевого самоврядування.

Першочергово обранці громади сфокусували увагу на порядку денному, розглянувши соціальні, економічні та інші важливі питання розвитку та життєдіяльності Камінь-Каширщини. Так, з-поміж усього, внесли зміни та підсумували районний бюджет минулого року, а опісля прийняли головний фінансовий документ краю на 2022-й. Окрім того, продовжили дію окремих районних програм і схвалили низку нових документів.

– Інститут місцевого самоврядування сьогодні набув нового змісту та продовжує розвиватися, зміцнюючи демократичні засади розвитку суспільства. Працівники місцевого самоврядування, депутатський корпус завжди вирізнялися високим професіоналізмом, мудрістю та відповідальністю. Тож бажаю усім, хто працює на благо громад, відстоює інтереси мешканців, міцного здоров’я, щастя та родинного затишку, здійснення усіх життєвих сподівань та нових здобутків у роботі, – звернувся до присутніх голова районної ради Віктор Сус.

Своєю чергою очільниця виконавчої гілки влади краю Ольга Ващук у своєму вітальному слові зазначила:

– Нехай сьогоднішнє свято об’єднає нас усіх у спільному бажанні та прагненні зробити кращим життя нашого поліського краю, а разом з тим – додасть нам впевненості у завтрашньому дні, сил і наснаги на корисні та хороші справи.

З нагоди Дня місцевого самоврядування представників галузі нагородили почесними відзнаками.

На завершення працівники культури віншували присутніх святковим концертом.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 651
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua