27 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>На Камінь-Каширщині виступав Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України
Середа, 15 грудня 2021 16:30

На Камінь-Каширщині виступав Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України

Під завісу року прийнято підсумовувати зроблене та будувати плани на майбутнє, а разом з тим – це період передноворічних віншувань, урочистостей, покликаних розрадити буденність та емоційно підтримати.

Таку підтримку сьогодні відчули охоронці кордону, для яких немає свят чи вихідних, адже вони завше на варті державних рубежів.

У Центрі культури та дозвілля Любешівської селищної ради відбулося масштабне мистецьке дійство. У залі – велелюдно, позаяк всі перебували в передчутті грандіозного заходу, який організував Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України.

Серед присутніх – керівництво органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, прикордонники, військовослужбовці Збройних сил України, інших військових формувань, представники шефських підприємств. У заході взяли участь голова райдержадміністрації Ольга Ващук спільно з головою районної ради Віктором Сусом та міським головою Віктором Пасем.

Концертна програма, в яку ввійшли виступи лауреатів всеукраїнських і міжнародних конкурсів та балетної групи ансамблю, тривала протягом двох годин. До уваги присутніх були представлені патріотичні композиції, хореографічні постановки, сучасні вокальні обробки відомих творів, гумористичні номери та ще багато мистецьких несподіванок. Як зазначають самі учасники, Ансамбль з багаторічним досвідом творчої діяльності, величезною репертуарною базою та потужним артистичним складом, прямує до найвіддаленіших куточків України. Головна мета артистів – донесення до мешканців прикордоння краси та багатства кращих надбань українського та світового мистецтва.

Наприкінці виступу начальник  Ансамблю – заслужений працівник культури України полковник Василь Неграй побажав бійцям та жителям поліського краю міцного здоров’я, миру, родинної злагоди та добра.

Опісля голова райдержадміністрації Ольга Ващук звернулася до творчого колективу зі словами вдячності та щирого захоплення:

– Надзвичайно змістовний концерт, який, переконана, не залишив байдужим жодного з присутніх у цій залі, а навпаки – подарував потужний заряд позитивних емоцій. Мимоволі спостерігала, як охоронці кордону фільмували кожен ваш номер, аби зберегти цю неповторну атмосферу. Спасибі вам за вагомий внесок у всенародну справу, за те, що зміцнюєте бойовий дух і приносите розраду у нелегкі військові будні, даруєте впевненість у завтрашній день.

За збереження та збагачення культурної спадщини українського народу, формування національних цінностей, реалізацію концепції патріотичного виховання, високу професійну майстерність, активну громадську діяльність, підтримку творчих проєктів та ініціатив, Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України Ольга Ващук відзначила подякою.

Почесні нагороди від очільниці виконавчої гілки влади в районі отримали також керівний склад і працівники прикордонної служби.

–  Ви не обмежуєте свою діяльність лише професійними обов’язками, а берете активну участь у багатьох творчих заходах, проводите колосальну патріотичну роботу та своїми щоденними діями пишете нові сторінки історії, – звернулася до присутніх Ольга Петрівна.

Своєю чергою прикордонники подякували голові райдержадміністрації за підтримку та надану допомогу у справі укріплення державних рубежів. Начальник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський вручив Ользі Ващук медаль «За сприяння в охороні державного кордону України».

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 855
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua