27 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Новорічне привітання голови райдержадміністрації Ольги Ващук
П'ятниця, 31 грудня 2021 15:15

Новорічне привітання голови райдержадміністрації Ольги Ващук

У передчутті Новорічно-Різдвяних свят часто пригадую моменти та емоції, з якими асоціювала ці зимові днини в дитинстві. Засніжені вулиці, яскраві вогники, пишно вбрані ялинки, запах мандаринів і солодощів, в оселі – затишна атмосфера, а поруч – рідні люди…

Бажаю, аби схожі відчуття завжди зігрівали й ваші серця, а ви, своєю чергою, щедро ділилися любов’ю і теплом зі своїми близькими. Будемо сподіватись, що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери суспільного життя, подарує нам те, чого найбільше бракує у повсякденні. Вірю, такі сподівання цілком реальні.

Тому наперекір викликам і тривогам, які вже увірвалися в наш звичний ритм чи ще чекають за порогом, вони здійсняться, якщо розуміння, мудрість, підтримка та єдність будуть поміж нас. Гадаю, рік, який минає, навчив ще більше цінувати те, чого не зміряти матеріально: життя, людські стосунки, мир, особисті досягнення та успіхи... Адже змінюючись самі, ми змінюємо світ.

Висловлюю щиру вдячність краянам за все, що ми спільно досягли у 2021-му. Це дуже цінно, бо особисто знайома з людьми, які творять добро, не очікуючи нагород і похвал. Вони справжні супергерої не з кінострічок чи книг, а серед нас. Вони – на варті здоров’я наших земляків, вони – на сторожі миру та цілісності України, вони – на захисті державних кордонів, вони – творці сьогодення і майбутнього.

Без сумніву, ваша щирість та працьовитість, відповідальність та небайдужість до долі малої батьківщини та рідної держави й надалі віднайдуть свій відбиток у подальших досягненнях і здобутках.

Хай у новому 2022-му році множаться щастям, гараздами та достатком ваші оселі. Здоров’я, миру, добра та успіхів усім. Нехай Божа милість наповнить нас вірою і надією, любов’ю і всепрощенням – тим кращим і світлим, про що мріємо й чого бажаємо.

Бережімо себе та своїх близьких!

З Новим роком!

 

Голова райдержадміністрації Ольга Ващук

Переглядів 578
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua