02 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук
Середа, 23 березня 2022 10:41

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

Щоранку – одні й ті ж слова. Дякую Богу та військовим за новий день, за спокій, за можливість бути корисною.

Сьогодні – рівно рік, як згідно з Розпорядженням Президента України Володимира Зеленського, очолила виконавчу гілку влади Камінь-Каширського району відповідно до нового адміністративно-територіального устрою.

Відповідальний, насичений, плідний, цікавий, активний період. Не без проблем і викликів, «м’яко кажучи». Жодного разу не дозволила собі опускати руки, а тим паче зараз, коли їх потрібно тримати на пульсі.

Без перебільшення, багато проєктів, ідей, рішень вдалося реалізувати. Відрадно, що колосальну підтримку та комунікацію відразу знайшла серед керівників територіальних громад краю. Вдячна вам за конструктив і співпрацю.

Спасибі моїй опорі та гордості – всьому колективу, який завше поруч, пліч-о-пліч. Кожен із вас чимось своїм наповнив моє професійне життя. Та й особисте також. Труднощі нас ніколи не ламали, а навпаки – згуртовували. Правда ж?

Дякую вам краяни за вашу працю на благо району та держави, за вашу активність, за конструктивну критику, слушні зауваження, за ваші ідеї, котрі варті уваги. Пам’ятайте, ми разом сильніші за всі проблеми, негаразди та виклики.

Звісно є й ті, кому за щастя «ставити підніжки». І їм вдячна, адже це гартує характер, силу духу, робить сильнішою, тримає в тонусі.

Окремі слова подяки адресую нашим військовим. Попри всі складнощі нинішнього періоду, ви стали для мене справжніми друзями, людьми, які тримають слово, підкріплюють вчинками, які гідні того, щоб ними захоплювалися та пишалися. І почута сьогодні фраза «Не хвилюйтесь, ми тримаємо стрій, кордон цілий і непорушний» – яскраве цьому підтвердження.

Вірю – попереду багато хороших справ і спільними зусиллями ми все зможемо у мирній, вільній Україні! Наближаймо її перемогу!

Переглядів 450
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua