28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Найтепліші побажання українським матерям! Шана всім воїнам! Не забудемо тих, хто тримає небо! – Ольга Ващук
Неділя, 08 травня 2022 11:30

Найтепліші побажання українським матерям! Шана всім воїнам! Не забудемо тих, хто тримає небо! – Ольга Ващук

8 травня. Символізм цієї дати важко переоцінити. Сьогодні, в День пам’яті та примирення, Україна в єднанні з Європою вшановує всіх, хто поклав своє життя у роки Другої світової війни.

1939 – 1945. Масові розстріли, знищення "ворогів народу", репресії, концтабори, голод, депортації мільйонів людей.

2022. Вбивства, ґвалтування, тортури, мародерства, поневолення, суцільний обман.

Відчуваєте паралелі?! Так, історії властиво повторюватися.

Тоді українці воювали на боці Антигітлерівської коаліції та зробили значний внесок у перемогу над нацизмом. Нині на чолі з Україною формується новітня коаліція європейських і провідних світових держав у прагненні подолати рашизм. Для нас це війна проти імперських амбіцій та злочинного режиму. Це війна за нашу свободу, демократію, європейські цінності, незалежність. І ми обов’язково зупинимо агресора та здобудемо ще один день перемоги.

Які б паради, пропагандистські заходи та святкування не планувала росія, вона вже давно втратила всі моральні підстави відзначати перемогу над нацизмом, адже сама скотилася до його реального та неприхованого прояву.

В наших силах – берегти пам’ять про жертв воєнних лихоліть усіх часів, про воїнів, які поклали на вівтар боротьби найдорожче. Сьогодні Камінь-Каширщина прощатиметься з Героєм Андрієм Ващуком. Він віддав життя за Україну.

Як вгамувати материнський розпач, сльози та журбу?! Ніяк, бо серце матері – назавжди в дітях. Доземний уклін, рідні наші, за терпіння й турботу, за мудрі поради та підтримку, за безмежну та жертовну любов, яку не перевершити, за молитви, на яких тримається кожна родина, Україна, весь світ. З Днем матері, дорогі! Ви – наше все. Щира вдячність вам за гідне виховання синів і доньок, які дбають про спокій прикордоння та мужньо захищають кордони рідної землі.

Найтепліші побажання українським матерям! Шана всім воїнам! Не забудемо тих, хто тримає небо! Слава Україні!

Переглядів 675
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua