28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Червень 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Головна>Публічна інформація>Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 21 червня 2023
Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 21 червня 2023

Нагадуємо про те, що ні Волинська ОВА, ні Камінь-Каширська РВА, ні органи місцевого самоврядування не розсилають листи з проханням збору коштів для ЗСУ.

Таким чином працюють шахраї за своїми злочинними схемами.

Вогнище захворювання виявлено 2 місяці тому. Стільки часу в місті тривав карантин. Водночас проходили заходи щодо ліквідації та запобігання розповсюдженню цієї недуги.

Наразі заплановане виконано в повному обсязі, нових випадків сказу тварин не виявлено. Про це повідомили фахівці Камінь-Каширського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області.

Усе вище перераховане дає підстави скасувати карантинні обмеження. 

Минув ще один навчальний рік у воєнних реаліях. Велика освітянська родина району гідно долала виклики часу та ще й досягала вагомих успіхів. Ними сьогодні поділилися під час свята педагогічної майстерності та обдарованої учнівської молоді «Гордість і надія Камінь-Каширської громади».

На захід завітало керівництво – начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Віктор Пась.

Заготівля дикорослої продукції, яка от-от розпочнеться, має проходити в правовому полі та поповнити бюджети громад.

Це стало лейтмотивом відповідної комісії, яка щороку здійснює контроль за цим процесом. Засідання провела начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук учора, 20 червня 2023 року.

Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук спільно з міським головою Віктором Пасем, в. о. начальника Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки Валентином Борухом відвідали сім’ї полеглих воїнів-краян: Петра Дем’яника (с. Осівці), Олександра Карпіка (м. Камінь-Каширський) та Василя Росинчука (с. Мала Глуша).

Відповідно до Указу Президента України їм трьом присвоєна посмертна нагорода – орден «За мужність ІІІ ступеня».

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

Відбудована Україна, трансформована Україна, зміцнена Україна – це носій безпеки й гарант безпеки, це захищеність від будь-яких форм російського терору й захист від будь-яких повторень російської агресії.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua