27 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Червень 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 09 червня 2023

Щойно провів Ставку. Увага сконцентрована на всіх напрямках, де наші дії потрібні і де ворог може зазнати тих чи інших поразок. Наші оборонні дії, активні дії, наші здобутки на передовій.

Стан фінансово-бюджетної дисципліни та хід підготовки до заготівлі другорядних лісових ресурсів обговорили під час розширеного засідання колегії, яке провела начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук сьогодні, 9 червня 2023 року. Серед присутніх – керівники органів місцевого самоврядування, структурних підрозділів, установ та організацій, депутатський корпус.

Загинув солдат Василь Гайченя з Люб'язя (Любешівська ТГ), який приєднався до лав захисників України з початку повномасштабного вторгнення росії.

Начальниця РВА Ольга Ващук підписала розпорядження "Про оголошення днів жалоби на території району" – 9, 10, 11 червня.

Протягом останніх днів у соціальних мережах містяни діляться світлинами темного диму з іскрами, який іде з труб філії «Камінь-Каширське лісове господарство». Фото та відео оприлюднила у Facebook одна із жительок.

Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук скликала нараду за участю міського голови Віктора Пася та директора підприємства Володимира Корецького.

Основне завдання – мінімізувати негативні наслідки для населення.

Про це наголосила під час робочої наради з керівниками районних військових адміністрацій заступниця голови ОДА (CDTO) Вікторія Левчук. Зокрема, йшлося про відкриття нових центрів надання адміністративних послуг.

«Сьогодні ЦНАП має бути у кожній громаді, адже це офіси, де громадяни отримують консультації та необхідні державні послуги у сучасному та безбар’єрному просторі», – зазначила Вікторія Левчук.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

Ми маємо зробити разом із партнерами все, щоб світ довів, що вміє справлятись із такими катастрофами, із такими терористами.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua