01 вересня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Серпень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 29 серпня 2024

Сміливість нашого народу. Сила українського характеру. І вдячність усіх наших людей, усієї нашої держави кожному воїну. І всім українським полеглим героям, які повертаються додому на щиті.

Міністерство культури та інформаційної політики України повідомляє про початок підготовки до ІІ Тижня громадянського суспільства.

Тиждень проводитиметься в межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.

Стало відомо про ще одну втрату. На фронті загинув 58-річний військовослужбовець Леонід Павлючик із  Малої Глуші (Камінь-Каширська ТГ).

До 1 вересня у районі продовжено дні жалоби.

Усіх тих, кого забрала війна, вшанували сьогодні, в День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. Меморіальні заходи відбулися у кожній громаді краю.

Серед присутніх – згорьовані родини, керівництво району та міста, військові, прикордонники, працівники силових структур, інших організацій та установ, духовенство, громадськість.

У понеділок, 2 вересня, розпочнеться навчання у всіх навчальних закладах області. У цей день за парти сяде близько 140 тисяч школярів Волині, з яких понад 13,5 тисяч – першокласників.

Детально про початок навчального року розповіла начальниця управління освіти та науки облдержадміністрації Наталія Матвіюк під час брифінгу.

У війську завжди винагороджуються сміливість, рішучість, стійкість та винахідливість, виявлені в бойових умовах. На найкращих воїнів рівняються побратими, їх цінує та поважає командування. І в підсумку це забезпечує успішне виконання бойових завдань.

Цього разу п'ятеро росомах отримали державні нагороди України – медалі “За військову службу Україні” та ордени “За мужність ІІІ ступеня”. Нагрудні знаки урочисто вручив бійцям командир бригади підполковник Сергій Третяк.

Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук опублікувала відповідний допис на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук 

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua