16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Лютий 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Головна>Відомості про район >Історична довідка>Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 17 лютого 2023
Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 17 лютого 2023

«За цей рік усі ми відчули фізичні бар’єри війни. Майже кожен особисто стикнувся з евакуацією, зі всіма незручностями вокзалів, транспорту, високих поверхів. І всі ми відчуваємо безліч невидимих бар’єрів війни. Це може бути брак інформації, неможливість працювати чи вчитися, економічна невпевненість», – зауважила перша леді України Олена Зеленська під час засідання Ради Безбар’єрності, яке відбулося 15 лютого 2023 року.

У четвер, 16 лютого, стартував спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни.

Від сьогодні можна подати заяву на отримання грошової допомоги на сайті eveteran.gov.ua.

Завдання окремого стрілецького батальйону «ТУР» – захист територіальної цілісності України та знищення ворога. Тож до лав військового підрозділу запрошують чоловіків та жінок від 18 до 60 років з "вогнем у серці" та бажанням захищати рідну державу.

Незважаючи на війну, Мінсоцполітики постійно працює над забезпеченням своєчасних соціальних виплат для підтримки найбільш незахищених верств населення. При цьому, у фокусі Міністерства  осучаснення та цифровізація механізму отримання всіх виплат, допомог, а також розвиток соціальних послуг для громадян, які потрапили у складні життєві обставини  аби якомога більше людей змогли подолати їх та досягти економічної незалежності від зовнішньої допомоги.  

Про це повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко. Зокрема, очільник області розповів, що разом із в.о. обласного терцентру комплектування та соціальної підтримки Павлом Свадовським взяв участь у засіданні Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців.

Основне питання, яке розглядали – новий порядок бронювання військовозобов’язаних.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

Просуватись у подальшому звільненні нашої землі – це пріоритет, який ретельно готуємо. Провів сьогодні кілька важливих міжнародних розмов. Якраз тих, які посилюють.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua