20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Понеділок, 24 липня 2017 12:45

Меблеве виробництво

Наш район  має напрочуд мальовничі пейзажі, де воєдино сплелися  зелень лісів, синь озер і річок. Значну частину якого   вкривають ліси. Тому не дивно, що в районі розвинуто лісопереробне виробництво, одним із якого є виготовлення меблів. 20 липня зустрічаємося з підприємцями, сімєю Гноянець Оленою та Вячеславом. Родина почала свою підприємницьку діяльність в  90-их роках.  Першим виробом був невеличкий куточок на кухню. Підводою, в сильний мороз, починаючі « бізнесмени» їздили по ринках району, було дуже важко, товару ніхто не купляв. Але одного разу молодій жінці на ринку впало в очі, як гарно виглядав той кухонний куточок, і тоді поступило перше замовлення на спальний гарнітур.  Почалася важка робота столяра – меблевика.

Сьогодні – це велике сучасне виробництво, з просторими цехами, виготовляє меблі безпосередньо в Україні з вітчизняних матеріалів.Пропонується якісний дизайн, великий модельний ряд, функціональність і практичність кожної моделі.
Фабрика працює з великою дилерською мережею, але, також ви можете зробити .

Дерев'яні меблі настільки різноманітні, що стає все складніше привести до якогось спільного знаменника широкий асортиментний ряд продукції, що пропонується покупцеві.

             На підприємстві працюють досвідчені столяри – меблевими на сучасних верстатах,  широко використовується програмне забезпечення в рази полегшує проектування моделей, розкрій меблевих листів і виготовлення деталей при виробництві меблів.

               За роки співпраці підприємців з центром зайнятості протягом  2012-2017 років укомплектовано 24 вакансії підприємства, неодноразово проводились ярмарки вакансій на замовлення роботодавця,  безробітні проходили професійну підготовку для виробництва.

Під час зустрічі Лілія Дзямко донесла  інформацію про нові можливості служби зайнятості за допомогою Інтернету – це дистанційне спілкування пошукача роботи з роботодавцем: відео резюме та скайп-співбесіда. Відео резюме дозволяє роботодавцю скласти перше враження про кандидата та прийняти рішення щодо особистої зустрічі. Онлайн-співбесіда організовується службою зайнятості за допомогою скайп-переговорів, коли пошукачі роботи презентують себе роботодавцю, який, поспілкувавшись,  приймає рішення.      

Переглядів 1292
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua