23 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Вівторок, 05 вересня 2017 15:45

День підприємства

        В першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця.

Свято встановлено Указом Президента № 1110/98 від 05.10.1998, щоб відзначити важливу роль, яку відіграє цей сектор економіки у формуванні нового економічного ладу, розвитку демократії та громадянського суспільства.

Будь-яка держава відзначає дні тих професій, які є небезпечними і почесними.

В 2017 році День підприємця України припадає на 3 вересня.

Власники бізнесу – неймовірні люди. Вони мають мрії, пристрасть і амбіції просувати власні ідеї. Щоб підтримати наших клієнтів, які є власниками бізнесу, і надихнути їх на подальші успіхи . В районі було  вирішено  провести ряд заходів до  Дня Підприємця.

       День Підприємця – це чудова нагода для підприємців розповісти про себе ширшій аудиторії, а для клієнтів – знайти цікаві пропозиції у своєму місті. В Камінь – Каширському     районі налічується понад 1500 приватних підприємців,які   займаються  торгівлею,    наданням послуг,        громадським  харчуванням,       транспортними   перевезеннями. 

Ініціативна група підприємців на чолі з Поповичем В.І. в Камені-Каширському з нагоди професійного свята організувала грандіозний захід.

        На площі Культури вперше відбулося відзначення Дня підприємця у форматі масових гулянь з конкурсами, лотереями, частуванням смачним кулешем, фотографіями на пам'ять, малюнком на асфальті, вітаннями та нагородженнями самих достойних. На гостей дійства  чекали  приємні  сюрпризи, нові знайомства та дружня атмосфера!

Підтримали підприємців у організації цього свята працівники культури району, вихованці школи мистецтв, організувавши цікаву та змістовну концертну програму, провівши конкурси серед діток. Тому,що так  званим продюсером всього цього дійства став активний і водночас творчо думаючий підприємець Василь Попович.

До речі, він спільно із іншими такими ж активними і небайдужими підприємливими людьми міста – членами громадського об’єднання «Підприємці разом» – переконаний, що тільки спільними зусиллями Камінь-Каширський можна вивести на нову траєкторію розвитку.

– Наша мета зробити місто комфортним і затишним. А для цього запрошуємо у наші ряди потужних, розумних, ініціативних, трудолюбивих, – лунало на святі з уст організаторів.

 У день  професійного свята підприємцям лунали  найщиріші вітання та слова щирої вдячності за  суспільну та громадську діяльність.

  На сучасному етапі розвитку суспільства підприємці є однією з рушійних сил прогресу, відіграють важливу роль у здійсненні економічних реформ, вирішенні соціально-економічних проблем не лише нашого міста, але й держави в цілому. В сучасних непростих умовах важко переоцінити значення підприємництва, як сили, що стала на заваді узурпації влади, підтримала військо. Підприємці-волонтери допомагають багатьом хворим здолати їх недуги, роблять багато інших добрих справ.

Переглядів 1323 Останнє редагування Вівторок, 05 вересня 2017 15:49
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua