19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Центр зайнятості інформує>День працівників лісу
П'ятниця, 15 вересня 2017 09:39

День працівників лісу

         День працівника лісу — не лише професійне свято, яке за традицією відзначаєтеся золотої осені. Це, можна сказати, своєрідний іспит совісті для наших співвітчизників у самооцінці ставлення до рідної природи і до лісу. Один з класиків писав «Слово героя поета у порівнянні з заслугами лісівників блідне, скромна праця лісівників створює Щастя наступних поколінь».

 Шановні працівники лісу! Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу.

 У нашому районі  основними ринкоутворючими підприємствами є господарства лісової галузі.  Ці підприємства   постійно нарощують обсяги виробництва, впроваджують  нові технологічні лінії, створюють  нові робочі місця,  роботодавці економічно зацікавлюються  у створенні додаткових робочих місць для працевлаштування безробітних, особливо неконкурентоспроможних категорій населення. Завдяки цьому, легальну роботу, гідну оплату праці, соціальні гарантії та можливість реалізувати свої здібності за роки існування підприємств отримували  тисячі  осіб району.

 Щоденною копіткою працею працівників лісової галузі   створюється і  примножується трудова слава  кожного  підприємства. Колектив районного центру зайнятості вдячний всім керівникам за тісну співпрацю, за  Вашу самовіддану працю, творчий пошук, професійну майстерність і мудрість.

Бажаємо  Вам прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії, професійної удачі, бо розуміємо  ту велику значимість Вашої роботи завдяки якій множиться зелене багатство нашого району та області. Молоді розкішні ліси з цінними породами дерев, деревина, вироби з дерева — це все результати Вашої праці.

Спасибі людям, що зростили ліс

За всі дуби, спасибі за ялини

І за красу березових тих кіс,

Що милі серцю кожної людини.

Директор РЦЗ                                 Л.Дзямко

Переглядів 1488
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua