23 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Центр зайнятості інформує>Для відвідувачів К-Каширського районного центру зайнятості проведено інформаційний семінар на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».
Четвер, 19 жовтня 2017 16:52

Для відвідувачів К-Каширського районного центру зайнятості проведено інформаційний семінар на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».

Для відвідувачів К-Каширського районного центру зайнятості проведено інформаційний семінар на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці». Захід проведено за участю профорієнтатора центру зайнятості Валентини Козік, фахівця із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Володимира Приведенця та фахівця К-Каширського бюро безоплатної правової допомоги Едуарда Гречко.

        Про ризики нелегальної трудової міграції розповів Володимир Приведенець. Він наголосив на тому, що при виїзді за кордон треба дотримуватись певних правил: нікому не довіряти свої документи, в тому числі паспорт, при працевлаштуванні необхідно укласти контракт зрозумілою мовою, дізнатися номери телефонів українських посольств та консульських представництв, знати хоча б елементарні слова іноземної мови, залишити вдома детальну інформацію про майбутнє місце перебування.

     Про можливості та переваги легального працевлаштування в Україні і за кордоном проінформувала Валентина Козік. Саме в нелегальній зайнятості найбільше проявляються шахрайські форми працевлаштування і такі його види як торгівля та економічна експлуатація.

   З умовами укладання та розірвання трудового договору, контракту, цивільно-правової угоди ознайомив Едуард Гречко. Він переконав присутніх в тому, що легальне оформлення трудових відносин є найкращим захистом від незаконних дій злочинців та шахраїв на ринку праці.

   Насамкінець, присутні переглянули відеоматеріали, які підтвердили все сказане щодо наслідків нелегальної трудової міграції.   

Переглядів 930
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua