19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Центр зайнятості інформує>Стратегія пошуку роботи
П'ятниця, 23 лютого 2018 10:23

Стратегія пошуку роботи

Для учнів випускних груп Державного професійно-технічного навчального закладу «Камінь-Каширське ВПУ», які найближчим часом завершують навчання по професії «муляр, штукатур» проведено семінар «Стратегія пошуку роботи». Захід відбувся в рамках діяльності Центру професійної кар’єри за участю викладачів навчального закладу та фахівців Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

В рамках першого етапу профорієнтаційного квесту «Зроби себе сам або Твій шлях до успіху!» маркетингового дослідження «Знайди «свого» роботодавця» учням запропоновано самостійно оформити відповідні анкети, ознайомившись з підприємствами, на яких можна працевлаштуватись за фахом, вивчити основні посадові обов’язки, вимоги роботодавця, рівень заробітної плати, соціальний пакет, можливості кар’єрного росту.

Випускників ознайомлено з основними джерелами вакансій, інформаційними сайтами з пошуку роботи, можливостями на ринку праці та перевагами легального працевлаштування в Україні. Акцентовано увагу на тому, що під час навчання треба здобути якнайбільше знань і практичних навиків щодо пошуку роботи, навчитись користуватись основними джерелами вакансій, розуміти вимоги сучасного роботодавця до працівника.

        Надано консультацію з питань започаткуванню власної справи, так як підприємницька діяльність дає можливість розв’язати проблему зайнятості. Зокрема, наголошено на можливості онлайн-навчання на курсах «Прометеус», де можна отримати знання щодо основ та ведення підприємницької діяльності. Для виявлення професійних здібностей та навиків до виконання певних видів робіт запропоновано звернутись до районної філії Волинського обласного центру зайнятості і пройти профдіагностичне тестування.

Переглядів 1342
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua