19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Центр зайнятості інформує>Співбесіда з роботодавцем
Вівторок, 28 серпня 2018 09:58

Співбесіда з роботодавцем

В мальовничому селі Боровне Камінь – Каширського  району  розміщено   приміщення ПП « Трави Волині». Це підприємство, щощетількиспинається на ноги, облаштувало у багатьох селах області  пунктиприйому та переробкилікарських трав – і показало людям, як можна заробляти… на бур’янах! 

 В  приміщеннях колишнього СВК   відкрили переробний цех. Дикорослі цілющі трави тут очищають, подрібнюють, сушать та сортують у спеціальні упаковки. Звідси лікарські рослини мандрують на фармацевтичні заводи. 

Поки не втрапиш усередину складів підприємства, важко й уявити, що місцеві поліські землі  такі  багаті цілющими травами. 

 І всі вони заготовлені людьми. Підприємство має низку постачальників, які збирають продукцію у селах. Сільські люди  вітають таку ідею, бо є робота, є гарні  заробітки, працьовиті люди, здається, чекають побільше подібних свіжих ініціатив, що дають можливість заробити жителям поліських нетрів.

23 серпня  директор Камінь  - Каширської районної філії  Дзямко Л.М. зустрілася з представником даного підприємства для організації робіт тимчасового характеру.   

Також були обговорені питання, які часто виникають у суб’єктів господарської діяльності та труднощі при укомплектуванні штату працівників, шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості. А також роботодавця ознайомлено з послугами: надання компенсації витрат роботодавця у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за кожну особу, яка працевлаштована на новостворене робоче місце за направленням служби зайнятості та компенсування основної та додаткової заробітної плати і суми єдиного внеску, нарахованого на ці виплати, якщо забезпечили роботою людей, які вимушено стали переселенцями із тимчасово окупованих територій України та районів проведення антитерористичної операції, працевлаштування на тимчасові роботи, безпосереднє стажування на виробництві з гарантійним працевлаштуванням.

Переглядів 1065
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua