19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Центр зайнятості інформує>Реалізація агропроекту « Територія майстерності»
Середа, 10 квітня 2019 16:26

Реалізація агропроекту « Територія майстерності»

В рамках реалізації агропроекту « Територія майстерності»  Дзямко Лілія Мефодіївна -директор Камінь – Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості зустрілась з директором Товариства з обмеженою відповідальністю « Блюбері» Озимуком Віталієм Володимировичем. Зустріч відбулася в приміщені Нуйнівської сільської ради. Дане товариство займається  вирощуванням ягід, горіхів, інших плодових дерев і чагарників.

            Головне питання, яке розглядалося під час зустрічі:  укомплектування штату працівників, шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості. Лілія Дзямко наголосила про пріоритетний вид діяльності даного підприємства. Про можливість надання компенсації витрат роботодавця у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за кожну особу, яка працевлаштована на новостворене робоче місце за направленням служби зайнятості та компенсування основної та додаткової заробітної плати і суми єдиного внеску, нарахованого на ці виплати, якщо забезпечили роботою людей, які вимушено стали переселенцями із тимчасово окупованих територій України та районів проведення антитерористичної операції, працевлаштування на тимчасові роботи, безпосереднє стажування на виробництві з гарантійним працевлаштуванням.

          Особливу увагу було приділено навчанню в ЦПТО ДСЗ та запропоновано професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних з метою підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці, працевлаштування за фахом.

   Віталій Володимирович повідомив, що основний етап роботи планується на травень місяць поточного року. Послуги, які були запропоновані директором Камінь – Каширської філії  зацікавили керівника даного підприємства.

 Віталій Озимук готовий до співпраці зі службою зайнятості щоб будувати краще майбутнє нашого району разом.

 

Переглядів 1030
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua