02 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Центр зайнятості інформує>Спільне вирішення проблем
Четвер, 08 квітня 2021 16:25

Спільне вирішення проблем

8 квітня 2021 року в Камінь-Каширській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч директора філії Лілії Дзямко за сприяння начальника сектору Камінь-Каширського районного сектору філії державної установи «Центр пробації» у Волинській області Ярослава Мирончука та старшого інспектора Ігоря Шуміка з представниками новостворених об`єднаних територіальних громад,а саме, заступник начальника управління соціального захисту населення Камінь-Каширської районної державної адміністрації ВіталійЛеонець та начальник відділу сімї та координації надання соціальних послуг Управління соціального захисту населення Камінь-Каширської районної державної адміністрації Володимир Шуляр щодо роз`яснень повноважень уповноважених органів з питань пробації та подальшої співпраці за напрямком пенітенціарної пробації.

Обговорювались питання повернення, труднощів, адаптації та відновлення соціального статусу засуджених, особливо тих, які тривалий час відбували покарання.

Начальник сектору Я.Мирончук проінформував про мету і завдання, що стоять перед уповноваженим органом, особливо щодо надання допомоги засудженим особам, забезпеченні підтримки та мотивування їх до змін.

Директор  філії Л. Дзямко ознайомила присутніх із переліком послуг, що надаються службою зайнятості. Розповіла, що особи, які звільняються з місць позбавлення волі мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, а також наголосила, що в усіх центрах зайнятості та філіях ОЦЗ сформована єдина база вакансій по Україні, що знаходиться у вільному для користування доступі. «Кожному хто звертається до служби зайнятості фахівці допомагають знайти роботу – тимчасову або постійну, взяти участь у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру», - повідомила вона. Особливу увагу директор звернула на впровадження нових підходів у роботі служби зайнятості, зокрема відеорезюме, відеовакансії, презентації, електронні кабінети роботодавця та шукача роботи, електронну чергу для пошукачів роботи, проведення онлайн-співбесід в режимі скайп-зв’язку, запровадження профілювання зареєстрованих безробітних та соціального супроводу за підходом кейс-менеджмент.

Водночас під час зустрічі були обговорені та напрацьовані спільні заходи щодо реалізації соціальної підтримки та працевлаштування осіб, які звільняються з місць позбавлення волі. У даному випадку красномовним є вираз, що сучасна людина має бути сама носієм усіх прав та обов`язків.

Переглядів 985
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua