26 жовтня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Жовтень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Головна>Центр зайнятості інформує>Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 22 жовтня 2024
Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 22 жовтня 2024

Система МСЕК має бути ліквідована. Але для реальних і саме системних змін треба провести повну цифровізацію всіх етапів роботи щодо встановлення інвалідності.

Начальник ОВА Юрій Погуляйко провів робочу нараду із керівниками медзакладів області, аби проаналізувати нинішню ситуацію із забезпеченням харчування військовослужбовців.

«Безсумнівно, харчування військових під час лікування та реабілітації повинно бути на хорошому рівні. І в області постійно над цим працюють та тримають на контролі. Тож провів робочу нараду із керівниками медзакладів області, аби проаналізувати нинішню ситуацію із забезпеченням харчування військовослужбовців. Адже проблемні питання все таки є, і потребують вирішення», – зазначив Юрій Погуляйко на сторінці у Фейсбуці.

25 жовтня об 11:00 відбудеться Всеукраїнський радіодиктант національної єдності-2024

Ця подія щорічно об'єднує поціновувачів рідного слова не тільки в межах країни, але й в багатьох куточках світу.

Щодня оператори та провайдери продовжують забезпечувати усіх мобільним зв'язком та інтернетом. А також відновлювати мережі в тих районах, де це можливо.

Однак, необхідною умовою стійкого зв’язку є помірне навантаження на мобільні мережі, особливо під час відключень електроенергії.

Як це зробити?

Привернення уваги суспільства до кіберзахисту та підтримка в кіберпросторі відповідальної поведінки кожного – одне з головних питань у сучасному цифровому світі, особливо в умовах війни.

З метою підвищення рівня цифрових навичок і кібергігієни Мінцифра пропонує переглянути освітні серіали на національній освітній платформі «Дія.Освіта»:

Уряд запускає соціальні мережі «Штаб згуртованих громад», які оперативно інформуватимуть про стан опалювального сезону 2024-2025 років. 

Підписуйтеся, слідкуйте за новинами та залишайтеся на зв’язку.

нову непоправна втрата для малої батьківщини. 

29-річний військовослужбовець Олександр Білоус, який проживав певний час у селі Залісся Сошичненської громади, помер від важких поранень. Поховають воїна в рідному місті Сквира.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук 

Очевидно, що Путін боїться миру й саме тому шукає, як посилити агресію та залучити на фронт тепер і Північну Корею. Для всього світу це очевидний сигнал, хто хоче тільки війни.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua