19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Грудень 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 24 грудня 2021

Щиро вітаю усіх, хто відзначає прийдешнє Різдво Христове за звичаєм західного християнського обряду!

Це величне свято кожен чекає з нетерпінням, незалежно від релігійної традиції чи поглядів, а тому його тепло однаково зігріває та єднає покоління.

За перший рік реалізації програми «Велике будівництво» в Україні було відремонтовано і збудовано 6,5 тис. км доріг. Цього року зробили ще більше – понад 7 тис. км. Таким чином, лише за перші два роки реалізації інфраструктурної програми було відновлено майже 14 тис. км, що становить понад 40% основної мережі доріг України.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час виступу на форумі «Велике будівництво: Дороги та мости» у п’ятницю, 24 грудня.

На Камінь-Каширщині фіксується спад захворюваності на COVID-19, однак середньорайонний показник все ще перевищений у Любешівській та Маневицькій громадах. Про це повідомив під час розширеного засідання колегії райдержадміністрації в. о. завідувача Камінь-Каширського районного відділу ДУ «Волинський обласний Центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Валерій Дунайчук.

Щоб застерегти мешканців громад від вчинків, які можуть призвести до пожеж з трагічними наслідками, особовий склад Камінь-Каширського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області проводить відпрацювання населених пунктів, зокрема житлового сектору. Оскільки в районі почастішали випадки отруєння людей чадним газом, то основна увага під час заходів приділяється дотриманню правил безпеки. Про це в ході засідання колегії РДА повідомив начальник відповідного районного відомства Віталій Деркач.

Упродовж останньої доби в Камінь-Каширському районі зареєстровано 6 нових випадків коронавірусної інфекції, зокрема:

На розширеному засіданні колегії райдержадміністрації, яке відбулося 24 грудня 2021 року під керівництвом очільниці виконавчої гілки влади краю Ольги Ващук, обговорили питання військової тематики.

Пріоритетне питання розглянули сьогодні, 24 грудня 2021 року, під час розширеного засідання колегії райдержадміністрації, в якому взяли участь очільники всіх територіальних громад району, керівники структурних підрозділів органу виконавчої влади, установ та організацій.

– Програма Президента України «Велике будівництво» – це масштабна розбудова, сучасна інфраструктура, якісні зміни в житті людей та перспективи, – розпочала свою доповідь голова райдержадміністрації Ольга Ващук. – Гадаю, все вищеперераховане демонструє досвід нашого поліського краю.

1 та 2 січня пункти та центри вакцинації населення проти COVID-19 в Україні будуть зачиненими. В інші дні – працюватимуть за звичайним розкладом. Дізнатися графік роботи та записатися на щеплення можна тут vaccination.covid19.gov.ua/list або через контакт-центр МОЗ 0 800 60 20 19.

В Україні створено понад 1400 мобільних бригад, більше ніж 3 500 пунктів щеплень та понад 500 центрів вакцинації.

Шановні працівники архівних установ району!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників архівних установ!

Дбайливе збереження документальної спадщини про минувшину краю, про вікову та багатогранну історію нашої держави, зміцнення зв’язку поколінь – це важливе суспільне призначення архівів.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua