20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Грудень 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 07 грудня 2021

Упродовж останньої доби в Камінь-Каширському районі зареєстровано 14 нових випадків коронавірусної інфекції, зокрема:

Сьогодні, 7 грудня 2021 року, у Центрі культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради відбулася сесія районної ради, у роботі якої традиційно взяла участь голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

Слід зазначити, що засідання проходило в урочистій та святковій атмосфері, позаяк його присвятили Дню місцевого самоврядування.

Належне облаштування українсько-білоруської ділянки державного кордону – надважливе питання, яке нині в пріоритеті. З цією метою сьогодні силами влади всіх рівнів, представників бізнесових кіл, прикордонною службою, військовослужбовцями Збройних сил України та інших військових формувань здійснюється ряд заходів з укріплення критичних ділянок прикордонних ліній.

Як відомо, протяжність кордону в межах Волинської області із сусідньою державою становить 214 кілометрів, серед яких 55 кілометрів – територія Камінь-Каширського району. Йдеться про пункт пропуску «Дольськ» Любешівської ТГ, котрий неодноразово з робочими візитами відвідувала голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності.  Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг. 

Підготували добірку послуг для людей з інвалідністю.  

Людям з інвалідністю:

Очолювати об’єднаний район і поєднувати депутатські повноваження – це надзвичайно велика відповідальність, тому не розмежовую ці поняття. Сьогодні в державі впроваджується низка реформ, котрі, безперечно, стануть історією. Як ці диктовані часом зміни пройдуть на теренах нашого поліського краю, залежить від спільності дій органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Тому сьогодні з нагоди професійного свята щирі вітання адресую представникам депутатського корпусу всіх рівнів, керівникам територіальних громад, працівникам і ветеранам органів місцевого самоврядування!

Ще ряд закладів торгівлі продовольчими та промисловими товарами доповнили перелік тих, які проінспектували на дотримання карантинних вимог, передбачених для  «червоної» зони епідемічної небезпеки.

Моніторингова група працювала 6 грудня 2021 року на теренах Камінь-Каширської територіальної громади. Відтак представники контролюючих органів обстежили магазини «Буд Вест», «Дніпро М», «Полісся» та «Світязь».

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua