21 серпня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Серпень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Головна>Новини>Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини
Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини

Під час засідання обговорили можливості державних програм в енергетиці, створення альтернативних джерел енергопостачання, підготовку якнайбільшої кількості закладів освіти до роботи в офлайн-режимі та співпрацю з партнерами у Євросоюзі.

Як та де населення Волині може придбати паливні дрова говорили під час наради, яку провів заступник голови ОДА Олександр Троханенко у Поліському лісовому офісі. До наради в режимі онлайн долучилися представники районних адміністрацій та територіальних громад області.

Була доповідь Головкома Сирського. Фронт. Оборона на Покровському й Торецькому напрямках. Важка ситуація, але хлопці роблять усе, щоб знищувати окупанта. Також Головком доповів і щодо оновлень на Курському напрямку.

Шахраї створюють сайти, схожі на сайти державних, банківських установ, міжнародних організацій, благодійний фондів, онлайн-магазинів, щоб виманити ці дані.

Тож уважно перевіряйте сайти, на яких просять зазначити інформацію про платіжні картки, логіни та паролі від інтернет-банкінгу, соціальних мереж тощо.

24 серпня, у День Незалежності України, українців за кордоном закликають о 19:00 вийти на центральні вулиці міст і братися за руки, щоб утворити живі «Ланцюги Єдності».

Головна мета заходу – привернути увагу світу до України ще раз, згуртувати міжнародну спільноту і українців за кордоном в одну глобальну акцію та об’єднатись 24 серпня навколо нашої країни.

Детальніше про організацію і проведення всесвітньої акції тут: https://freeworldgathering.com/.

Стреси, недосипання, негативні спогади, переїзди, втрата і розлука з близькими, кризові ситуації через війну впливають на психічне здоров’я. Все це часто супроводжує внутрішньо переміщених осіб. Зволікання із отримання кваліфікованої допомоги погіршує психічне самопочуття та впливає на здоров’я безпосередньо.

Внутрішньо переміщені особи можуть безоплатно отримати допомогу щодо психічного здоров’я. Вона покривається Програмою медичних гарантій.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук 

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua