15 серпня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Серпень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Головна>Новини>Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини
Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини

Пишаюся всіма нашими бойовими бригадами! І окремо я хочу подякувати тим нашим воїнам та нашим підрозділам, які забезпечують поповнення обмінного фонду – беруть окупанта в полон і цим допомагають звільняти наших людей із російського полону.

Трагічні обставини забрали життя воїна-краянина Михайла Ковальчука з Воєгоща. Військовослужбовець загинув 6 серпня 2024 року внаслідок ДТП на Київщині.

У районі триває жалоба.

Протягом двох місяців у цьому населеному пункті Маневицької громади тривав карантин. Досі проводили заходи з ліквідації вогнища захворювання.

Враховуючи те, що заплановане виконано в повному обсязі, а також відсутні нові випадки сказу тварин, обмеження зняли. Про це повідомили фахівці Камінь-Каширського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області під час засідання протиепізоотичної комісії, яка відбулася сьогодні, 9 серпня 2024 року.

До нового навчального року підготували укриття в Камінь-Каширському ліцеї №1 ім. Євгена Шабліовського та Камінь-Каширському ВПУ. Про це повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко за результатами робочої поїздки у район.

«Безпека дітей під час навчання – наше першочергове завдання. Тож разом з органами місцевого самоврядування та навчальними закладами продовжуємо облаштовувати захисні споруди там, де це необхідно», – зазначив очільник області.

Ви вимушені були покинути своє постійне місце проживання і переїхати в інший регіон? Ваш сімейний лікар чи педіатр залишився за попереднім місцем проживання?  На новому місці проживання у вас народилася дитина? Саме в таких ситуаціях опиняються люди зі статусом вимушено переміщеної особи. Незалежно від місця проживання або реєстрації, вони можуть в повному обсязі отримувати медичну допомогу.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

Ми ж прагнемо якнайшвидше досягти своїх цілей у мирний час – за умов справедливого миру. І це буде.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua