16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Березень 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 06 березня 2023

Автомобілі марки «Volvо» поїхали у Камінь-Каширську, Локачинську та Турійську громади. Про це повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Вони призначені для підвезення школярів та педагогів до навчальних закладів, оскільки з початку повномасштабної війни значна кількість шкільних автобусів були передані потреби ЗСУ, – зазначив очільник області. – До прикладу, один з шкільних автобусів Турійщини був відправлений на Луганщину для евакуації населення».

В області триває робота з продажу об’єктів малої приватизації. У березні управлінням забезпечення реалізації повноважень у Волинській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях заплановано проведення п’яти онлайн-аукціонів.

До уваги потенційних покупців пропонуються:

За тиждень з 27 лютого по 5 березня на Волині зареєстровано 313 випадків захворювання на COVID-19 (серед них 45 – діти та 10 медичних працівників). Захворюваність знаходиться на рівні попереднього тижня. Про це повідомили у ДУ "Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України".

Зокрема, у Луцькому районі захворіли на коронавірусну інфекцію 111 людей, у Володимирському – 86, у Камінь-Каширському – 22, у Ковельському – 94.

Понеділок, 06 березня 2023 13:59

Цьогоріч 8 березня – робочий день

Нагадаємо, Міністерство цифрової трансформації України запустила у «Дії» опитування «Залишаємо 8 березня вихідним в Україні чи робимо робочим днем?». Голосування тривало з 28 лютого до 6 березня. За результатами голосування:

Про стан і готовність захисних споруд цивільного захисту закладів охорони здоров’я району йшлося в ході апаратної наради під керівництвом начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук.

Стосовно зазначеного вище присутніх поінформувала очільниця відділу оборонної роботи та з питань цивільного захисту населення РВА Галина Чмух.

Нараду провела сьогодні, 6 березня 2023 року, начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук.

– Війна внесла корективи в роботу закладів освіти, тому навчання здебільшого здійснювалося в дистанційному форматі. Попри все, в районі забезпечувалася реалізація основних завдань державної політики в освітній галузі відповідно до чинного законодавства України та з врахуванням умов воєнного стану, – зазначила начальниця відділу освіти, молоді та спорту РВА Наталія Красюк.

У своїй доповіді Наталія Євгенівна додатково акцентувала на окремих напрямках.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук 

Мають бути покарані всі російські вбивці, кожен організатор цієї агресії, усі, хто будь-яким чином забезпечує війну проти нашої держави й терор проти наших людей. І це не просто якась мрія про справедливість. Це робота, яка вже ведеться.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua