17 жовтня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Жовтень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Головна>Новини>Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини
Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини

Провів сьогодні Ставку – енергетичну – про всі ключові питання підготовки до зими та щодо захисту енергооб’єктів. Кожна служба та всі інституції мають чіткі завдання. Були доповіді щодо кожного рівня захисту енергосистеми.

Про це повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко під час спільного брифінгу зі своїм заступником Олександром Троханенком та очільником Волинського обласного об’єднання роботодавців Петром Пилипюком.

Платформа для діалогу влади та бізнесу створюється при обласній державній адміністрації на виконання доручення Президента України Володимира Зеленського. Мета – забезпечити оперативне вирішення поточних проблемних питань підприємців у регіонах та громадах на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Главі держави.

Сьогодні начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук підписала відповідне розпорядження.

Згідно з документом, керівникам підприємств, установ та організацій, виконкомам міської, селищних і сільських рад рекомендовано розпочати опалювальний період із 16 жовтня.

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко провів нараду із представниками силових структур, територіального центру комплектування та соціальної підтримки та державної податкової інспекції.

В ході наради обговорили виконання мобілізаційних завдань в області та зловживання при бронюванні.

Вже третій рік поспіль у жовтні, напередодні Глобального тижня медіаграмотності, національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та стратегічних комунікацій України, спільно з програмою USAID «Мріємо та діємо», IREX, ПРООН в Україні та Zinc Network організовує національний тест з медіаграмотності.

План перемоги буде представлений публічно. Причому вже разом із тим першим реагуванням, яке ми отримали від партнерів. І нам усім в Україні справді потрібна максимальна підтримка.

Вівторок, 15 жовтня 2024 08:07

Кордон цілий, – Ольга Ващук

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук 

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua