05 жовтня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Жовтень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Головна>Новини>Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини
Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини

Відчуття справедливості – що російські активи повинні працювати для захисту від російської ж агресії – поділяють усі партнери. Потрібен спільний дієвий механізм. І це не тільки дасть Україні більше стійкості – це дасть правильний сенс усій ситуації.

Сьогодні, 1 жовтня, Україна віддає шану незламності духу захисників, які здобували та відстоювали незалежність у минулому, а також мужності та героїзму воїнів сил оборони, ветеранів, добровольців, волонтерів, які нині захищають суверенітет і територіальну цілісність країни.

Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Міністерства внутрішніх справ України, представники Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Товариства Червоного Хреста України проведуть тематичні зустрічі в Камінь-Каширському районі.

Вітання начальника ОВА Юрія Погуляйка з Днем захисників та захисниць України

Коли ми кажемо «захисники України», відчуваємо гордість. Відчуваємо ваш захист. Бачимо вашу відвагу. Щодня бачимо і щоночі. У будні й вихідні. У спеку й мороз. Завжди. Кожної хвилини. Хвилини, ціну якої ви знаєте як ніхто інший. Хвилини, яка може змінити абсолютно все.

1 жовтня. Другий рік поспіль. Україна відзначає День захисників і захисниць.

У районному центрі, в усіх населених пунктах малої батьківщини, як і в кожному куточку України, сьогодні лунав Державний Гімн, а потім час, ніби, зупинився. На одну хвилину, яка стала загальнонаціональною традицією.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

Вже готуємося до зустрічі в «Рамштайні». Сила зброї й сила дипломатії працюють ефективно завжди тільки разом, і саме так розраховуємо – саме так маємо реалізувати План перемоги.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua