17 жовтня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Жовтень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Головна>Новини>Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини
Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини

Президент України Володимир Зеленський проведе переговори з лідерами Великої Британії, Франції, Італії, Німеччини в кожній із країн. Про це Глава держави повідомив під час спілкування з представниками ЗМІ в хорватському Дубровнику.

«Упродовж доби почну перемовини з ключовими партнерами, від яких залежить військова складова нашого посилення», – сказав Глава держави.

Якби Росії вдалося підкорити нашу країну й поставити під загрозу всю Східну Європу, немає сумнівів, що наступним регіоном, який Москва використала б для дестабілізації Європи, були б країни Балтії або Балкани. Тому ми поділяємо спільну зацікавленість у тому, щоб Росія не мала сили продовжувати свою агресію або втручатися в життя інших країн.

На Волині зареєстровано майже 43 тисячі ветеранів війни, а статус члена сім’ї загиблого встановлено більше 2 тисячам осіб. Таку статистику озвучила директорка департаменту соціальної та ветеранської політики облдержадміністрації під час засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради.

ТзОВ «ДОФ Арбо» - одне з бюджетоутворюючих підприємств Камінь-Каширщини. Основною діяльністю підприємства є деревообробне виробництво, виготовлення та реалізація лісопродукції. Загалом підприємство виготовляє свою продукцію на експорт, чим забезпечує надходження валютних коштів в Україну.   

За 2022 рік від ТзОВ до бюджетів різних рівнів надійшло загальнообов’язкових платежів та зборів на загальну суму понад 7,3 млн гривень, а за 2023 рік понад 5 млн гривень.

8 жовтня начальник ОВА Юрій Погуляйко відвідав агровиробничий комплекс «Highberry», у рамках робочої поїздки у Камінь-Каширський район. Підприємство є одним з найбільших виробників полуниці в Україні. Загалом фірма займається самостійним вирощуванням та оптовим продажем свіжих ягід, фруктів і овочів.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук 

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua