16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Червень 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 01 червня 2023

Сьогодні, 1 червня 2023 року, відбулося масштабне дійство, присвячене Міжнародному дню захисту дітей. Захід, організований з благодійною метою, проходив на базі стадіону «Колос», що в Камені-Каширському.

Під час урочистого відкриття присутніх привітали начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук і міський голова Віктор Пась.

У ситуацію, коли власний дім стає небезпечним місцем, щороку потрапляють тисячі українців. Лише у 2022 році Нацполіція зафіксувала понад 250 тис. звернень щодо домашнього насильства. Вочевидь, це не повна статистика, адже чимало постраждалих замовчують свою проблему. Та важливо знати, що поруч є ті, хто можуть допомогти захиститися від кривдника.

За даними офісу Генерального прокурора, від початку повномасштабної війни в Україні зафіксували 175 фактів сексуального насильства окупантами. Вочевидь, відомо далеко не про всі випадки, адже частина постраждалих – не заявляє про пережите. Утім, звернутись по допомогу ніколи не пізно. Сексуальне насильство під час війни – воєнний злочин без строку давності. Йдеться не лише про зґвалтування. Сексуальне насильство – це і примусове роздягання, домагання та погрози зґвалтуванням, примус спостерігати за насильством щодо інших людей і загалом будь-які дії сексуального характеру. 

Міністерство цифрової трансформації України ділиться добіркою з Гіду з державних послуг:

Країна-терорист не припиняє завдавати ударів по об’єктах інфраструктури.

Маємо діяти на випередження та думати про те, як зробити українські медзаклади максимально автономними.

Саме тому МОЗ у межах спільного проєкту з World Bank Ukraine «Зміцнення системи охорони здоровʼя та збереження життя» (HEAL UKRAINE) розпочинає прийом пропозицій від закладів первинної медичної допомоги (ПМД) щодо встановлення сонячного енергетичного обладнання (сонячні панелі, акумулятор, інвертор, встановлення, розробка ПКД тощо).

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

Я дякую всім у світі, хто допомагає нам збільшувати простір безпеки в Чорному морі, хто тисне на Росію задля розблокування постачання продовольства.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua