23 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Березень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 18 березня 2022

Сильний народе незламної країни!

Триває 23-тя доба нашої вітчизняної війни. Після восьми років війни на сході.

Окупанти не припиняють спалювати своє національне багатство у війні проти України.

Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що в повному обсязі профінансована виплата грошових допомог, пільг та субсидій в березні.

«Мінсоцполітики ще на початку березня перерахувало в усі регіони кошти у повному обсязі для виплати соціальних допомог, пільг та субсидій.

Виплата соціальних допомог в більшості регіонів відбувалася не просто вчасно, а навіть раніше визначених дат. Якщо в звичайному режимі виплати здійснювались 7-10 числа кожного місяця, то за березень цього року виплату розпочато з 3 березня.

За добу 17 березня зареєстровано 8 пожеж сухого трав’яного настилу, що виникли на відкритих територіях Волині. Загальна площа цих пожеж склала майже 85 га!

Як повідомляє Міністерство економіки України, відтепер дизпаливо буде коштувати на 5 грн дешевше (зниження з 44,90 до 39,96 за літр). Бензин – на понад 7 грн дешевше (зниження з 43,52 до 35,76 грн за літр).

Це відбулося завдяки вчасно ухваленим рішенням Урядом та парламентом. Верховна Рада ухвалила урядовий законопроєкт про скасування акцизу на пальне та зниження ставки ПДВ з 20% до 7%.

Будь-який бізнес в Україні зможе отримати кредит під 0% на час воєнного стану та ще 1 місяць після війни. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні від 18 березня 2022 року.

Після того мінімальна ставка буде 5%, а загальний обсяг кредиту може бути до 60 мільйонів гривень. 

Також глава держави сказав, що кількість дозволів для бізнесу скоротять з 600 до 20.

Наказ, виданий начальницею Камінь-Каширської районної військової адміністрації Ольгою Ващук від 27 лютого 2022 року № 1 "Про встановлення заборони на торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі по території Камінь-Каширського району" діє.

Це означає, що на теренах краю повністю заборонено реалізовувати та продавати будь-які алкогольні та слабоалкогольні напої, в тому числі пиво.

Держпродспоживслужба України розробила Платформу допомоги, яка дозволяє об'єднати зусилля донорів, організаторів гуманітарної допомоги та виробників для забезпечення харчовими та іншими критично важливими продуктами Збройних Сил України, територіальної оборони, громадян міст і селищ, а також торговельні мережі (включаючи райони «гарячих точок» спротиву).

Сьогодні спокійна ніч, але тривожний ранок, хоча буває по-різному. У такому ритмі Україна живе вже 23-й день. Кажуть, що людина до всього звикає та пристосовується. І ми звикли, адже іншого виходу немає.

Руйнуються життя й долі, цілі села й міста. І якщо ми тут, у тилу, допоможемо там, на фронті, це буде спільний крок до перемоги.

Наш Маріуполь, наш Харків, наш Чернігів, Київська область, Ізюм і всі наші міста-герої. Яким дуже складно. Дуже.

Ми робимо все і робимо всі. Абсолютно.

Наша армія, поліція, ДСНС, гуманітарні конвої, церква... Увесь наш народ.

Ми вас не залишимо. А їм не пробачимо.

Ви будете вільні. Точно. Я знаю. Як усі ми на нашій землі.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua