26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Березень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 02 березня 2022

Брифінг Офісу Президента України. Спікер – радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович.

Наступ противника на Київ з північно-західної сторони – не вдається завдяки системній на вправній роботі Збройних Сил України. Вчора ЗСУ нанесли авіаційні та артилерійські удари по ворогу, які збили темпи російської операції.

Середа, 02 березня 2022 14:18

Жителям району щодо блок-постів

Цінним є те, що сьогодні кожен із вас робить задля укріплення й захисту рідного краю та держави. Відрадно, адже ми не тільки демонструємо єдність, а й підтверджуємо її реальними діями.

Вкотре нагадую, що всі самостійно споруджені блок-пости в обов’язковому порядку потрібно узгоджувати з військовими та правоохоронцями.

На території Камінь-Каширського району блок-постів достатньо. Вже наявні ліквідовуватися не будуть, однак, їх необхідно упорядкувати відповідно до вимог силових структур. Зокрема, вони не повинні створювати перешкод для руху транспорту, в першу чергу для автомобілів екстрених служб.

«З 4 березня розпочнеться виплата пенсій, з 7 - соціальних допомог. Наразі вирішується питання доставки коштів тим, хто отримує пенсії на руки, не на картки», – зазначила Марина Лазебна.

Начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко про ситуацію на волинському кордоні, гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів, цілодобову роботу військових та волонтерів.

Ніч на Волині минула спокійно та без повітряних тривог. Наші кордони цілі.

Кожен на своєму посту та робить свою роботу. Вже скоординована робота майже з усіма населеними пунктами Волині. 

Бажаю здоров'я, єдина країно! Я не випадково сказав «єдина». Почався сьомий день цієї страшної війни. Війни, яку ми відчуваємо однаково. За цей час у нас єдності більше, ніж за тридцять років. Спочатку нам було однаково страшно, потім – однаково боляче. А зараз все однаково. Окрім перемоги. Окрім правди. Окрім миру. Окрім спокою, до якого ми хочемо прийти. Окрім життів наших людей, за яких ми переживаємо. Окрім України. За цей час ми по-справжньому стали єдиним цілим. Ми багато пробачили одне одному. Ми полюбили одне одного. Ми допомагаємо одне одному. Ми боїмося одне за одного. Вчора зранку на площі Свободи ми всі були харків'янами. Потім ворог зніс нас усіх ударами по житлових будинках у Бородянці. Вчора ввечері нас усіх бомбили в Києві. І ми всі знову загинули в Бабиному Яру – від ракетного удару. Хоча весь світ обіцяє, обіцяє постійно – ніколи знову.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua