20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Березень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 09 березня 2022

З початком війни в Україні освітній процес був тимчасово призупинений. Для дітей були організовані двотижневі канікули. Наразі Міносвіти рекомендує відновити навчання в тих регіонах нашої країни, де ситуація стабільна.

З 9 березня 2022 року Волинський обласний центр зайнятості та його філії повертаються до звичного режиму роботи.

Про те, що ситуація в області дозволяє повертатися до роботи більшості бізнесу та підприємцям, повідомив сьогодні начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

Звертаємо увагу на основні рекомендації для роботи гуманітарних штабів зі збору продуктів харчування з метою профілактики харчових отруєнь та харчових токсикоінфекцій.

«Щодо ситуації з вантажами на кордоні - Уряд декілька днів тому спростив правила для ввезення гуманітарної допомоги до України, – зазначив начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко. – Згідно цих правил достатньо надати інформацію про вантаж, авто та кінцевого отримувача для державної прикордонної служби. І лише на цьому етапі ОДА та РДА допомагають збирати цю інформацію та централізовано подавати прикордонникам».

Відповідне рішення ухвалене Урядом для налагодження міжнародної логістики. Воно стосується як водіїв вантажівок, так і залізничного транспорту.

Йдеться про бронювання водіїв, які здійснюють:

Українці! Українки!

Сьогодні важливі новини. Сполучені Штати зробили крок, який відчутно послабить окупантів. Змусить платити за агресію, відповідати за зло, яке вони наробили. За все зло. Америка забороняє імпорт нафти з Росії, нафтопродуктів, газу, вугілля. Забороняє громадянам США будь-які інвестиції в російський паливно-енергетичний комплекс.

До мене зараз звертаються представники ЗМІ з усього світу з проханням про інтерв’ю. Хочу відповісти цим листом одразу всім. Це моє свідчення з України.

У те, що відбулося, неможливо було повірити ще трохи більше тижня тому. Моя країна була мирною, а мегаполіси, міста й села були сповнені звичного життя.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua